Home
zondag 24 september 2017

Iets voor jezelf

Zoals je je voelt zo toon je je, je toont je zoals je je voelt.Verzorgde handen en voeten tonen goed en om goed te tonen verzorgt Nynca's Hand & Voetsalon je handen en voeten.

Nynca's is een erkende en professionele hand- en voetsalon die uitsluitend met de beste producten werkt. De producten zijn wereldwijde marktleiders op het gebied van hand- en voetverzorging, acryl en gel van de merken EzFlow, IBD, Creative Naildesign, Gehwol en Orthofex.

NagelstudioNynca's is sinds november 2004 een succesvolle hand- en voetsalon in het centrum van Alkmaar. De eigenaresse, Nancy, begon haar opleiding als nagelstyliste in 2004 in Den Haag. In mei 2005 volgde zij een training voor gevorderde nagelstylistes. Deze training heeft zij met succes afgerond. In februari 2006 heeft zij de masterclass gevolgd op het gebied van alle ins en outs van het vak en in arpil is zij geslaagd voor het zware landelijke examen. Hierdoor is Nancy een landelijk erkende nagelstyliste. In januari 2006 is zij begonnen met haar opleiding als pedicure, die zij in 2007 heeft afgerond. Dus ook een landelijk erkende pedicure, aangesloten bij de Pro-Voet.

In mei 2008 is Nancy begonnen met de cursus diabetische voet en zij heeft deze 9 juni 2008 met succes afgerond. Dit houdt in dat per 1 augustus 2008 de diabetische pedicure-behandeling vergoedt kan worden bij de zorgverzekeraar.

Kwaliteit staat dus hoog in het vaandel bij Nynca's!

Indien u na het lezen van alle informatie nog vragen heeft, kunt u Nynca's vrijblijvend bellen of u kunt langskomen. U bent van harte welkom! Een afspraak maken kan altijd en zo is er voldoende tijd voor u vrijgemaakt.

Vanwege toenemende drukte ziet Nynca's Hand & Voetsalon zich genoodzaakt, bij het maken van de eerste afspraak uw NAW gegevens op te vragen. Indien u niet binnen 24 uur uw afpraak afmeld, zal Nynca's Hand & Voetsalon 40% van de totale kosten doorberekenen.

Pinnen is niet mogelijk bij Nynca's Hand & Voetsalon.

Wilt u rekening houden met een wachttijd van 2 weken bij het maken van een afspraak. Dank u.

Graag tot ziens bij Nynca's  

Sample Image